Nejnovější recenze ze sekce Vany
Tuto vanu jsem si vybrala z důvodu rozměrů a atypicky řešené koupelny.
Nikdy nepraskne únavou i po letech.
- tvarově neutrální,úzká, ale přesto prostorná.
- Nožičky k vaně se musí vrtat! od výrobce nejsou naznačeny body pro vrtání,vše chce aspoň 3x změřit a doufat, že neprovrtáte vanu :-)
příště bych volila vanu, do které se nemusí vrtat. Pokud si zaplatíte za instalaci, není asi problém. Musí být originál díly, sifon,špunt.
- Váha
Zatím jsem vanu nezabudoval.
Přikoupené nohy pod vanu jsou velice nestabilní.
Deska do které se nohy upevňují je nakřivo.
Za tuto cenu jsem čekal kvalitnější zpracování.
Reakce obchodu SIKO KOUPELNY a.s.
děkujeme za Vaši zkušenost.
Dřevotříska může být trochu nakřivo. Záleží na usazení.
Ovšem vše se nastaví nožičkami, takže vana se ustaví do 100% stability.
Děkuji Vám,
Viták Jiří
Na pohled je vana dobrá, uvidíme jaké problémy se vyskytnou při instalaci.
velká vana do malého prostoru
- velikost
- obtížná montáž bočního krytu
Zatim ještě není vana instalovaná
- Dosud jsem zboží neobdržel
- jako jediná smaltovaná ocelová vana v cenové dostupnosti do 8.000,- Kč má hloubku 41 cm
- nelze koupit k vaně madla v barvě antická mosaz
S vanou jsme spokojeni. Instalovat ji budeme až o víkendu 2-3.9.201.
Pevně věřím, že koupání a relaxační lázně v ní nám přinesou jen samou radost, úlevu, komfort a potěšení.
- plech
- užíváme krátce, doporučení okolí
Odpovídající cena a kvalita
Jde o kvalitní výrobek, bytelnost z vany rovnou čiší. Další ukáže až čas.
Vana krásná,ale jen pro hubeňoury,nejsme s manželem žádní cvalíci,ale při prvním použití vany to byl šok,když jsme zjistili,že se do ní vejdeme taktak a to jsme ještě netušili,že bez jištění druhou osobou nevylezeme. Je nevhodná pro starší osoby - kvůli šířce ztížený pohyb a nutné vyřešit problém s vylézáním z vany,je kluzká a pokud nenainstalujete madlo,je vylézt problém. Vana je zabudovaná,obložená, nikoho nenapadlo ji vyzkoušet předem.
- ...
- dobrá jakost
- nemám
O.K:
To co jsem chtěl
- rozměry
Není nutné kupovat pro osazení vany nožky - stačí klasicky usadit na tvárnice. Prostor ve vaně je dosatečně široký i pro větší lidi. Doporučuji osadit vanu click-clack sifonem.
Zobrazuji 321 - 340 ze 442 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...23 Další »