Nejnovější recenze ze sekce Vany
Šetří místo.
Dobrá vana za slušnou cenu
- tvar, velikost, cena
- Výhodní nakup
Náhodní vybraní a dopadlo velme dobře
Jika Melfi 160 x 70 cm H2340600000001
Přidáno: 26. června 2017
(naposledy upraveno 26. června 2017)
Zakoupeno v SIKO KOUPELNY a.s.
klasická kovová vana
- vzhled
- kvalita
- žádné
vše je jak má být, spokojenost
- kvalita
dobrý výrobek
Klasická plechová vana za nízkou cenu.
- silná ocel, povrch smaltovaný=při pádu předmětu do vany a případném vyštípnutí se dá opravit (na rozdíl od akrylátových)
- ocel=studená vana (ale teplá voda to spraví ☺)
vhodná i do malých prostor
Vše ode mne dostalo plný počet hvězdiček,je tedy zbytečné cokoliv dodávat
- velká vana s tuhou konstrukcí
- osriginální stojan není dobrý
nechal jsem si vanu po domluvě s instalatérem a zedníkem podezdít a zazdít, nepoužili jsme originální stojánek a zakrytování
Poté co jsem viděl instalovanou vanu podle návodu výrobce, doporučuji zazdít!
Ok
Výborně nám pasuje do koupelny.
Zatím nemám skušenost.
Doporučuji ostatním.
- Libila se nam,jinak je dost hluboka
- jiný rozměr než klasika
- škoda že výrobce neumí reagovat na poptávku,koupil bych i šíří 80cm a možná i nižší
vše ukáže čas,zatím pěkná,do mé koupelny pasuje
Reakce značky Jika
děkujeme za Váš názor.
Poptávky po atypických výrobcích máme denně. Bohužel není v našich silách uspokojit každou poptávku, jelikož poté bysme měli produktové portfólio o milionech produktů a bylo by toho příliš.
Výběr JIKA van je samozřejmě veliký. Pokud není možno dohledat v katalogu JIKA, je možné, že výrobek se objeví v katalogu LAUFEN, případně ROCA.
děkuji
krásný den Vám přeji
Technik zákaznické a produktové podpory pro značky JIKA, LAUFEN a ROCA
- Líbí se mi tvar ...cenově dostupný produkt uvidíme časem záruka je 7let tak doufám ze nám bude dlouho sloužit ...
- Rozměry (vhodná to menších panelových domů)
- Cena/kvalita
- 30 let záruka
- Kvalitní 2,8 mm smaltovaná ocel
- Mírná nedostupnost
Při výběru jsem nejdříve uvažoval, zda-li tak rozšířený akrylát nebo ocel. Po krátkém zkoumání pro a proti jsem se rozhodl pro ocel, avšak kvalitnější. Napovím jaké rozdíly sledovat - tvrdost, hygiena, odolnost.
Dále jsem vybíral mezi 1,8 mm a 2,8 mm smaltovanou ocelí. Vybral jsem 2,8 mm smaltovanou ocel díky kvalitě, což potvrzuje i délka záruky - 30 let.
Díky převaze akrylátových van, jsou však kvalitnější ocelové vany především na objednávku a v obchodech se objevují jen levnější 1,8 mm vany.
- Vzhled, rychlost dodání,
- výhodná cena
S kvalitou, vzhledem, rozměrem vany i cenou jsme spokojeni, vyhovuje našim podmínkám.
Je potřeba prodloužená verze sifonu.
Jinak ohromná vana bez zbytečných sedátek, širokých okrajů apod. Spokojenost.
- Krásný a účelný tvar vany hodí se do menší koupelny,vana je elegantní a nezabere mnoho místa do malé koupelny ideální
Zobrazuji 341 - 360 ze 442 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...23 Další »